Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Skin Care Online is uw online beautyexpert. Wij geven online professioneel en persoonlijk huidadvies. Skin Care Online beschikt over de kennis van 15 professionele schoonheidsspecialisten en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Bij Skin Care Online vindt u alleen hoogstaande, professionele huidverzorgingsmerken. Nieuwe...

Lees verder

Wat te doen tegen een ouder wordende huid?

Rond het dertigste levensjaar begint uw huid de eerste tekenen te vertonen van het verouderingsproces. Lijntjes en rimpeltjes worden zichtbaar en talrijker, daarnaast kan uw huid kan slapper worden. Skin Care Online heeft de juiste producten die de huid beschermen tegen huidveroudering.

Huidveroudering tegengaan

Naar mate u ouder wordt ontstaan er langzaam aan tekenen van veroudering op uw gezicht en lichaam. Rimpels en fijne lijntjes geven de eerste tekenen van de veroudering aan. Daarnaast verliest de huid vaak stevigheid en elasticiteit waardoor de huid slapper voelt en eruit ziet. Ook pigmentvlekjes en een droge huid zijn tekenen van huidveroudering. Het is belangrijk dat de huid met de juiste producten behandelt wordt om de veroudering tegen te gaan.

Lees verder

Sortering

Uw persoonlijk huidadvies

Prijs
€ 23,00
€ 139,00
Ik wil/zoek... Merk Uw huidtype Mijn huid is/voelt/heeft... Welke lijn?

Veilig en vertrouwd winkelen

  • Beautypoints sparen* 
  • Gratis verzending*
  • Veilig betalen met iDeal
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis samples bij uw
    bestelling!
*Gratis verzending vanaf € 25,-  
* LET OP: De Beautypoints worden op dit moment gespaard bij iedere bestelling. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om de Beautypoints in te wisselen. Wij brengen u op de hoogte zodra u deze Beautypoints kunt inwisselen bij de deelnemende salons.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten