Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Skin Care Online is uw online beautyexpert. Wij geven online professioneel en persoonlijk huidadvies. Skin Care Online beschikt over de kennis van 15 professionele schoonheidsspecialisten en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Bij Skin Care Online vindt u alleen hoogstaande, professionele huidverzorgingsmerken. Nieuwe...

Lees verder

Beautyproducten voor de gemengde huid

Een gecombineerde huid kan plaatselijk vet zijn maar ook droge (vetarme) gedeelten hebben. Het vettere gedeelte van de huid bevindt zicht vaak op de t-zone (voorhoofd, neus, kin) en het drogere of normalere gedeelte vaak op de overige huiddelen. Een gecombineerde huid produceert plaatselijk te veel talg en plaatselijk te weinig talg. Vaak is de huid ook vochtarm waardoor de huid vet en droog en trekkerig aanvoelt. Omdat de gecombineerde huid verschillende zones heeft is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken, die deze verschillende zones gericht aanpakken.

Sortering

Uw persoonlijk huidadvies

Prijs
€ 14,00
€ 127,00
Ik wil/zoek... Merk Uw huidtype Mijn huid is/voelt/heeft... Welke lijn?

Veilig en vertrouwd winkelen

  • Beautypoints sparen* 
  • Gratis verzending*
  • Veilig betalen met iDeal
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis samples bij uw
    bestelling!
*Gratis verzending vanaf € 25,-  
* LET OP: De Beautypoints worden op dit moment gespaard bij iedere bestelling. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om de Beautypoints in te wisselen. Wij brengen u op de hoogte zodra u deze Beautypoints kunt inwisselen bij de deelnemende salons.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten